Descubre
Idōnia.house
un nuevo concepto de hogar

Calidad

Nuestra prioridad es construir hogares únicos que cumplan con las exigencias de nuestros clientes

Sostenibilidad

Estamos comprometidos con la edificación sostenible creando viviendas que respetan el entorno natural en el que se construyen

Confianza y proximidad

Te ayudamos en lo que necesites durante la compra de tu nuevo hogar con profesionalidad, rigor y transparencia

Personas

Cuando diseñamos hogares lo hacemos pensando en el confort y el bienestar de las personas

PROJECTS

Residencial Avinyó

VENTA
PRÓXIMAMENTE

Residencial Avinyó és un espai pensat per a tu, perquè comencis una nova vida i hi construeixis el teu futur. Ubicat en una zona tranquil·la. A un pas del centre i amb tots els serveis al teu abast, que faran més còmode el teu dia a dia.

Un edifici dissenyat prioritzant la lluminositat, l’eficiència energètica, la funcionalitat i els espais amplis per viure amb total harmonia. I per desconnectar i relaxar-se què millor que un refrescant i tranquil bany a la piscina comunitària.

Residencial Avinyó és un edifici d’obra nova amb 17 habitatges exclusius.

Compta amb diferents tipologies de pisos, d’1, 2 i 3 habitacions amb terrasses i balcons. Plantes baixes amb pati i dúplexs invertits. Tots dissenyats per optimitzar al màxim els espais i aprofitar la llum natural.

Amb aparcament i trasters en el mateix edifici per a la teva comoditat.

Pensat per a tu

Residencial Torrella

VENTA
EN DESARROLLO

Viu a les portes del centre històric de Terrassa. Parcs, restaurants, transport públic, universitats, comerç i tot el que vols a un minut de la porta de casa. Residencial Torrella és un edifici d’obra nova amb piscina comunitària, format per 15 habitatges d’1, 2 i 3 dormitoris. Disposa de 18 pàrkings i d’11 trasters. Materials i acabats de primera qualitat, amb la garantia i l’experiència d’Idōnia.

Viu en un oasi al centre de Terrassa

Vallparadís Park

VENTA
EN DESARROLLO

5 pisos únics on viure envoltats de zones verdes i amb tots els serveis a tocar: Parc Vallparadís, Mútua de Terrassa, Universitats, FGC, restaurants, oci, shopping, etc.

Viu a Vallparadís

Residencial Vallparadís

VENTA
FINALIZADA