Calidad

Nuestra prioridad es construir hogares únicos que cumplan con las exigencias de nuestros clientes

Sostenibilidad

Estamos comprometidos con la edificación sostenible creando viviendas que respetan el entorno natural en el que se construyen

Confianza y proximidad

Te ayudamos en lo que necesites durante la compra de tu nuevo hogar con profesionalidad, rigor y transparencia

Personas

Cuando diseñamos hogares lo hacemos pensando en el confort y el bienestar de las personas

PROJECTS

Residencial Torrella

PRÓXIMAMENTE
PRÓXIMAMENTE
+ INFO

Viu a les portes del centre històric de Terrassa. Parcs, restaurants, transport públic, universitats, comerç i tot el que vols a un minut de la porta de casa. Residencial Torrella és un edifici d’obra nova amb piscina comunitària, format per 15 habitatges d’1, 2 i 3 dormitoris. Disposa de 18 pàrkings i d’11 trasters. Materials i acabats de primera qualitat, amb la garantia i l’experiència d’Idōnia.

Viu en un oasi al centre de Terrassa

Residencial Vallparadís

VENTA
EN DESARROLLO
+ INFO

Residencial Vallparadís és un edifici d’obra nova d’alta qualitat que t’ofereix una ubicació estratègica molt ben comunicada i amb tots els serveis a l’abast: a tocar de l’Estació dels FGC, de l’Hospital Mútua de Terrassa, de les Universitats, i a 10 min. de la C15 i la N150.

La bona vida

Residencial Joaquim Costa

VENDIDA
FINALIZADA
+ INFO

Situat en una àrea privilegiada, a una de les zones més sol·licitades i amb més oferta de serveis, l’edifici compta amb acabats d’alta qualitat. És una promoció d’obra nova que brinda una oportunitat fantàstica als qui busquen vivenda.